Epsemce İlkokulu

Vizyon: Bilimsel ve teknolojik esaslara, yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli,milli değerlere bağlı , çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; milli değerlere bağlı ; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek. Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Lojman: 0 -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://epsemceilkokulu.meb.k12.tr

Adres - EPSEMCE MAH. EPSEMCE KÜME EVLERİ EPSEMCE ILK OKULU SİTESİ NO: 67/1 PASİNLER / ERZURUM

Yerleşim Yeri - İlçeye bağlı mahalle.

Ulaşım Servisle ve özel araçla sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 45 km ilçe merkezine 7 km.